Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6
de nagyon ronda feje van és a magassarkú meg a bikini is csúf, úgyhogy lehet több lenne ha normálisan öltözködne
Én is azt akartam írni, hogy egy fiú, hogy lehet irigy.
Nem lehet ilyen nője... de hát ha max 4-est adok rá miért kéne?:| Nem értem a kérdező logikáját, kérdező, az egy dolog, hogy számodra tökéletes 10/11 meg ilyesmi, de az még másnak lehet -10 is... nem hogy 4 meg 3. Mert lehet van olyan ember is. Képzeld valakinek a kövérek jönnek be, valakinek a soványok. Nos, aki a molett lányokat szereti, szerinted erre mennyit adna? Na ugye. Különbözőek vagyunk, ezt el kell fogadni. Én nem szeretem a túlsúlyos lányokat, de tény, hogy valakinek meg ők jönnek be. Viszont hiába nyerte el a 2013 legszebb akármilyen díjat... az nem fedi a Föld nevű bolygó összes emberének a véleményét. Közel sem. A modellek alapból nem szoktak Nekem bejönni, mert túl vékonyak. Ennyi. Nem tudom mi ebben az irigység, vagy miért nem lehet megérteni.... elmondom mi a gond vele NÁLAM:
- kicsi a melle
- nagyon barna a bőre
- nincs combja, nekem még kéne rá valami amit lehet fogni..
- ennél fogva nem tudom van-e segge:/
Érted? Akár tetszik akár nem, nekem egyáltalán nem jön be, és ezzel úgy látom nem vagyunk egyedül. Hidd el őszintén írom. Miért is ne írnám őszintén egy anonim oldalon? Hm, lehet, hogy pont azért xD De a lényeg, hogy én őszinte vagyok és SZÁMOMRA akár tetszik akár nem ez akkor is 3-4... Neked ő a tökéletes, elfogadom, de Te is fogadd el mások véleményét. Nem vagyunk egyformák no. Igen! Ennyire nem. Szép is lenne mindenkinek ugyan az tetszene.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!