Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire szánalmas az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szánalmas az, ha egy közel 30 éves pasi/férfi most vett 1,4 millióért használt autót, amit két évig tett félre és most már nincs pénze panel lakást venni és kénytelen albérletben tengődni, így a nők örökösen kikosarazzák?

Figyelt kérdés
26 éves korom óta dolgozom, de ami pénzt félre tettem az első két évben az az egyetemre ment el (300 ezer ft per félév, 4 félév volt az msc)és most a nagy nehezen szintén két év alatt megtakarított 1,4 millió az pedig használt autóra ment ki, így nincs lakásom. Barátnőről így lemondhatok? Majd egy másik életben?
2014. márc. 31. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
nem az a baj, ha valakinek nincs lakása, hanem ha valaki szánalmasnak tartja saját magát és nyavalyog.
2014. márc. 31. 22:30
 12/15 A kérdező kommentje:
172 nettót keresek vidéken.
2014. márc. 31. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért tanultál, hogy alig keress?
2014. márc. 31. 23:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Alig? Hagyjuk már ezt, millió ember vagy itthon, aki ez alatt keres. Én meg ezt szeretem csinálni.
2014. ápr. 1. 06:58
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

szerintem ez a kérdés kis változtatásokkal mindig felbukkan itt, és eléggé úgy tűnik, hogy ugyanaz az ember írja ki őket.

valahogy a 172 nettóból havi 20-at, 25-öt egy évig pszichológusra kellene fordítani. Nem gúnyból mondom.

Van, hogy segítség kell. Az összeg soknak tűnhet, de ha ezt a görcsöt kikezelik belőled, nagy energiák szabadulhatnak föl benned, és sikeresebb lehetsz minden téren, jobb döntéseket hozhatsz munka terén is.

Ezen a fórumon nem fogod megtalálni azt a segítséget, ami kell neked.

Rajtad kívül mindenki számára egyértelmű, hogy nem az anyagiak miatt vagy sikertelen a nőknél. Kicsit rendbe kell rázni téged.

(Már ha nem kitalált kérdések ezek.)

2014. ápr. 1. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!