Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez tényleg olyan nagy bűn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez tényleg olyan nagy bűn?

Figyelt kérdés
Barátnőm összeveszett velem mert van egy fiu aki neki bejön de ő nemtesz semmit h a fiu észrevegye. Suliban míg jöttünk ki 2szer is a szemébe néztem a srácnak...megkérdeztem barátnőmet h na? Legalább ránéztél? mondja nem. mondtam neki h én 2szer is de egyébként tényleg nem direkt csak pont arra jött...az osztály másik része meg mögötte és megfordultam mondani nekik valamit...erre elkezdett kiabálni h szemét vagyok és elment. pedig tudja jól h én nemakarok a sráctól semmit!!
2009. dec. 18. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

gondolom 13 évesek vagytok..

hát szerintem ne foglalkozz vele, majd csak rájön, hogy ő volt a buta..

és nem, nem nagy bűn, sőt nem is bűn..

17/L

2009. dec. 18. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Szegény csajnak így is elég xar, erre még szivatod is!
2009. dec. 18. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy jó és egy rossz hírem:

Ez egyáltalán nem nagy bűn.

A barátnőd egy segg.

Eldöntheted melyik a jó és a rossz. :D

2009. dec. 18. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
asd asd asd asd Ilyen baromságokon összeveszni xD
2009. dec. 18. 15:23
 5/6 Giovanni ***** válasza:
Ha ilyen hülye a barátnőd akor hagyd a fiút nem foglalkozz vele h mi lesz velük.Mond el b.nődnek h bocsy csak jót akartam és felejtős a téma.
2009. dec. 18. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Énis ígygondoltam h baromság és h semmi sincs benne...akkor ezek szerint télleg ő a hülye XD
2009. dec. 18. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!