Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély hogy összejöjjünk?
Osztálytársam megcsókolt nem is egyszer most meg azt mondta hogy mivel osztálytársak vagyunk meg nekem van fél éve barátom (nem szeretem) nem biztos hogy működne szóval hagyjuk. Felejtsem el vagy reménykedjek hogy sikerül? Szeretem őt nagyon és vele akarok lenni viszont fél az új kapcsolattól meg hogy nem tudna igazán szeretni.
Azt mondta hogy bántja a lelkiismeret amiért eldob egy lányt akinek őszinték az érzelmei és többet jelentek neki attól hogy megbántson. Csak fél vagy egyáltalán nem akar semmit?
18/L
Abrakadabra, ügyelj szavamra, csiribi-csiribá-bú.
Hókusz és pókusz, hipp-hopp itt terem, csiribi-csiribá-bú.
Abrakadabra, ügyelj szavamra, csiribi-csiribá-bó.
Bűvös hatalma van, hiszed, vagy nem, csiribi-csiribá-bú.
Most abrakadabra hipp, majd abrakadabra hopp.
Ezzel varázsolok, ám ez titok, hej csiribi-csiribá-bú.
Abrakadabra, ügyelj szavamra, csiribi-csiribá-bú.
Hókusz és pókusz, hipp-hopp itt terem,
csiribi-csiribá, csiribi-csiribá, csiribi-csiribá-bú.
igen van esélyed bú!
Nem szép dolog, hogy megcsaltad a barátodat. Minél előbb mond meg neki, ne húzd tovább a dolgot, valamint ne verd át továbbra is.
Nem hiszem, hogy össze fog veled jönni a srác. Ha annyira akarna téged, akkor nem keresne kifogásokat, mint pl. osztálytársak vagytok. Túl fiatal a fiú is, ilyen korban a legtöbb srác csak a szexre megy, nem a kapcsolatra (tisztelet a kivételnek). Nem is lesznek neki mély érzései irántad, úgy gondolom, mivel nyűglődik csak, hogy nem fog megszeretni. Próbáld meg elfelejteni és ne engedd neki, hogy alkalomadtán kihasználjon épp, amikor jó vagy neki, gondolok én itt a smárolásra. Nem vesz téged komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!