Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak az idősebb melegek?
MrPifta,
Meleg létedre nem értem miért tagadod,hogy a többség a fiatalokat keresi. Ezt minden meleg tudja. Mint ahogy azt is,hogy a többség az nem él tartós kapcsolatban. Ez igenis ritka,még akkor is ha nálad és néhány ismerősödnél így van.
Azt elfogadom, h kevésbé feltűnőek akik tartós kapcsolatban élnek, de a többség az magányos,vagy farokról-farokra jár.
Ha ezt másképpen látod elfogadom, nem fogok veled vitatkozni.
Egyébként köszi a hozászolásod,és remélem nincs harag. ;)
Nyilván biztosan nem lehet tudni ezeket. Van egy nagyon jó fej meleg barátom vele szoktam sokat dumálni.Ő elég ismert figura meleg-körökben. Alapvetően tőle informálódom.
+ meleg szórakozóhelyekre is lenézek néha. Ja, hetero vagyok egyébként. :)
"Ő elég ismert figura meleg-körökben. Alapvetően tőle informálódom. "
Hát erről van szó, a meleg társadalomnak az egy khm...speciális szelete...nekem is volt szerencsém hozzá, de aztán rájöttem, hogy az a világ nem nekem való, és azóta azért tudom, hogy ezzel messze nem vagyok egyedül, és a melegek elég jelentőse eléggé távol tartja magát ezektől a "meleg-köröktől"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!