Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnak az idősebb melegek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak az idősebb melegek?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a melegek sokkal nagyobb arányban szeretik a fiatal szexpartnert mint a heterók. Kis túlzással egy 30 feletti meleg a kutyának sem kell, míg egy 40-50 éves nőt a heteró férfiak nagy része simán....

2014. márc. 31. 11:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

MrPifta,

Meleg létedre nem értem miért tagadod,hogy a többség a fiatalokat keresi. Ezt minden meleg tudja. Mint ahogy azt is,hogy a többség az nem él tartós kapcsolatban. Ez igenis ritka,még akkor is ha nálad és néhány ismerősödnél így van.

2014. ápr. 3. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez egy tévhit. Írtam korábban is itt, hogy azok a melegek, akik tartós kapcsolatban élnek, kevésbé "feltűnőek", de attól még vannak sokan, és nem hiszem, hogy lenne statisztikád arról, hogy a többségnek nincs tartós kapcsolata.
2014. ápr. 3. 20:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Azt elfogadom, h kevésbé feltűnőek akik tartós kapcsolatban élnek, de a többség az magányos,vagy farokról-farokra jár.

Ha ezt másképpen látod elfogadom, nem fogok veled vitatkozni.

Egyébként köszi a hozászolásod,és remélem nincs harag. ;)

2014. ápr. 3. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs harag, csak nem tudom, honnan veszed, hogy a többség milyen...én még a heterók többségéről sem tudom biztosan, hogy mondjuk hány százalékban hűségesek pl.
2014. ápr. 3. 20:27
 15/18 A kérdező kommentje:

Nyilván biztosan nem lehet tudni ezeket. Van egy nagyon jó fej meleg barátom vele szoktam sokat dumálni.Ő elég ismert figura meleg-körökben. Alapvetően tőle informálódom.

+ meleg szórakozóhelyekre is lenézek néha. Ja, hetero vagyok egyébként. :)

2014. ápr. 3. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Abban van valami, hogy a tartós kapcsolatban élőket nem a meleg szórakozóhelyeken kell keresni. Meg nem is netes ismerkedős oldalakon
2014. ápr. 3. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ő elég ismert figura meleg-körökben. Alapvetően tőle informálódom. "

Hát erről van szó, a meleg társadalomnak az egy khm...speciális szelete...nekem is volt szerencsém hozzá, de aztán rájöttem, hogy az a világ nem nekem való, és azóta azért tudom, hogy ezzel messze nem vagyok egyedül, és a melegek elég jelentőse eléggé távol tartja magát ezektől a "meleg-köröktől"...

2014. ápr. 3. 23:10
 18/18 Béla211 ***** válasza:
80%
Amúgy keres magának egy 23 éves fiút és pár év párkapcsolat után össze költöznek:D
2014. ápr. 4. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!