Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl rajta, ha minden áldott nap beszélünk?
Figyelt kérdés
Bele zúgtam a legjobb barátomba,de valahogy ki kell vernem őt a fejemből,mivel esélytelen az egész!De viszont a barátságot meg nem szeretném elvesziteni.Mit tegyek,hogy ne a pasit lássam benne?2014. márc. 31. 00:13
2/11 anonim válasza:
Mondd el neki, azt max azt mondja h számára csak barát vagy és akkor már könnyebb lesz elfelejteni.
3/11 A kérdező kommentje:
2#-es az nem lenne megoldás,de köszi a tippet!
1#-es pasiznék én,de mindenkiben csak őt keresem :(
2014. márc. 31. 00:22
5/11 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük,ismeri az érzéseimet,és most szivem szerint elbújnék egy jó sötét sarokba,csak hogy ne is lásson.Piszkosul szégyellem magam előtte,és nagyon fáj amit mondott.De mind1 már megszoktam,hogy csak pofára esek mindenben.
2014. márc. 31. 00:25
8/11 anonim válasza:
8.Neked nem osztottam lapot!:/
9/11 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire önmarcangoló. Mennyi idős is vagy?
Szerintem nagyon nem kéne még keseregni mert tutira előtted van még az élet ;)
10/11 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok,szóval nem vagyok már tini.Tényleg nem tudom mit kéne tennem,mert a barátságunk túl fontos,ahhoz hogy a saját ostobaságom miatt veszni hagyjam.De így meg csak szenvedek.
2014. márc. 31. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!