Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borotvalkozas kozben megvagtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotvalkozas kozben megvagtam a csiklom vagy valamim, lehet bajom?

Figyelt kérdés
nemtudom megvagtam-e vagy menszeszem. tegnap vege lett. az elobb furodtem s borotvalkoztam.s most nezem s tisztaver vagyok lent. menstruacio vagy megvagtam magam? s ha megvagtam magam lehet valami bajom?

2014. márc. 30. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
passz, de ha megvágtad magad, akkor pár hétig felejtsd el a szexet meg a masztit
2014. márc. 30. 23:15
 2/8 A kérdező kommentje:
miert? mibajom lehet?
2014. márc. 30. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:

A menstruációs vér azért más mint a sebből jövő vér.

Ez az első menzeszeszed, hogy nem tudod megkülönböztetni?

Amúgy ha egy tipp: fogj egy pzs-t vagy törlőkendőt és finoman érintsd a borotvált bőrfelülethez. Ha véres a papír akkor megvágtad magad.

2014. márc. 30. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ultra érzékeny lehet a cuccos ha ezt nem tudod eldönteni :)

Megvan minden ujjad? Füled. ? Egyébb alkatrészek?

2014. márc. 30. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
ha szexelsz v. masztizol, akkor a "seb" (már ha tényleg az) nem fog begyógyulni olyan könnyen és/vagy fel is szakadhat újra
2014. márc. 30. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nézd meg, van-e seb!
2014. márc. 30. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Kézmosás, ujj a punciba, ha véres lesz, nem vágtad meg magad. De tükörrel is meg tudod nézni a bőrfelületet, van-e rajta seb? De ha megvágtad volna magad, érezted volna, és utána a víz is csípte volna.
2014. márc. 30. 23:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént már. Pár nap alatt meggyógyul, de ne masztizz. A szex jöhet, ha nem nyúltok a csiklóhoz.
2014. márc. 31. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!