Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinek valóban inkább a mell kinézete, formája számít, mint a mérete, nagysága?
nálam igen, feszes formás legyen, a méret nem érdekel.
de amúgy B az teljesen jó.
meg én inkább fenékpárti vagyok :)
testi adottságok miatt hülyeség gátlásosnak lenned... változtass a gondolkodásodon!
21f
Kár, hogy élőben nem kapok ennyi megerősítést...
de azért köszönöm, aranyosak vagytok :)
:) Hát ezen egy jót mosolyogtam. Bárcsak ez lenne a világ legnagyobb problémája :)
Szerintem tök jó cicid lehet és a méret is tökéletes. Bár én még nem fogtam lánynak a mellét de szerintem is a forma a lényeg inkább, úgyhogy eltaláltad nagy eséllyel. És te magad írtad a kérdésben, hogy a kinézetével nincs bajod.
Akkor ez most itt egy kis önbizalom neked ;)
Kedves!
A melleid egyszerűen tökéletesek! A méretük is!
Lehet, hogy te kicsinek látod, akárcsak a fiúk a szerszámukat.
Szerintem az önbizalmatokat kellene növelni egy kicsit, és akkor tudnátok, hogy a "méretek" - normál keretek között - nem számítanak.
Ami fontos az a szívetek mérete!
Fiúk, lányok! Ne ragaszkodjatok az egynemű csoportokhoz, ne higgyetek el minden hü**séget a másik nemről, és akkor jobban megismeritek egymást, és nem kell a "méretek" miatt aggódni. Legyetek őszinték egymáshoz! Aki meg megbánt az le van....
36Ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!