Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak itt az emberek hasonló kérdésekre mindig más és más választ?
Persze tudom, hogy mindig mások és mások kommentálnak egy-egy kérdéshez, de akkor is fura. Ugye itt gyakori az olyan kérdés, hogy 25-30-35 évesen mit értél el az életben?
Van-e párod, gyerek, van-e diploma, lakás, autó. Itt végigolvasva a kommenteket, 10 ből 8 vagy 9 arról szólt, hogy ha lány kommentelt és volt lakás vagy autó, akkor az majdnem mind a pasi által volt beszerezve, vagy örökölve. Aztán jönnek a másfajta kérdések, hogy gáz-e ha a csaj jobban keres egy ,,kapcsolatban,, (munkahelyen) mint a pasi? Aztán jön 10 válasz, abból 8 arról szól, hogy nem gáz, mert (női komment) én magamat akarom eltartani, nem kell a pasim pénze, meg csak a szeretet a fontos, semmi más. Meg az én pasim olyan ennyi évesen, mint egy koldus, se egy autó, se jogsi, se lakás semmi. Nem értem. Óriási a kontraszt, mindig másfajta totál eltérő válaszok érkeznek, egyszer hogy a pasim hozott szinte mindent egy kapcsolatba, máskor meg csak a ,,szeretet" a fontos, sem lakás, sem autó nem érdekes. Nem fura? Ugye ezt itt vagy 100 kérdés révén figyeltem meg, bár heteronóm biztos a válaszadók összetétele (mások válaszolnak ehhez és mások ahhoz a kérdéshez)de mégis óriási (de ennyire?) a kontraszt a válaszok tartalma között. Hol lehet az igazság? Odaát?
,,25 éves koromban megvolt az első diplomám, akkor volt két éves az első gyerekem és akkor mentem vissza dolgozni. 3 éve voltam férjnél. Jogosítványom volt, autóm, lakásom volt, de ezeket nem magamnak kerestem meg hanem a férjem, illetve kaptam szülőktől, nagyszülőktől is anyagi támogatást.
Jézus, de rég voltam 25 :("
,,Autó: vőlegényemé van tavaly óta, jogsim van, de egyelőre nem vezetek. "
Tehát ezeket furcsállom. Ha pedig máshogy van feltéve a kérdés, hogy gáz-e ha a pasinak 30 évesen nincs autója, akkor 20 ból minimum 17-18 válasz arról szól, hogy dehogy gáz. Meg nem gazdag a párom, nincs semmije. Ha pedig máshogy van feltéve a kérdés, akkor pedig rakászszor le van írva, hogy a férjem ,,hozta a házat meg az autót a kapcsolatba". Fura nem?
,,akás: nekem nincs, de a férjem sajnos örökölt 18 évesen, így albérletet nem kell fizetünk, lakástakarékot fizetünk 2-t, ha lesz állásom, akkor egy nagyobb lakás reményében, a gyerekvállaláshoz "
csak szemezgetek és kiderül, hogy nálunk tejjel mézzel folyó kánaán van és 10 ből 7 válasz esetén mindig van lakásörökség. ennyire jól megy és csak nekem nincs saját lakásom 28 évesen? Mert elásom magam.
Sztem ez úgy lenne valóban reprezentatív ha bizonyítottan ugyanazok a felhasznàlók adnának más válaszokat. Btw a másik oldalról megvan ugyanez vicaverza; kár ezen töprengeni.
Ahány felhasználó annyi vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!