Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez? Foglalkozzak ezzel az érzéssel? (16L)
Figyelt kérdés
Van egy barátom, nincs nagyon erős kapcsolatunk, csak szeptember óta ismerem, de jóban vagyunk. Egy ideje kicsit elkezdett tetszeni... De én nem szeretnék Vele járni, mert ő inkább olyan haver-barát fajta, és rossz esetben ha járnánk tönkre tenné a barátságunk.
Lehet csak azért érzek így, mert nincs senkim, vagy aki tetszik nem viszonozza az érzéseim, és helyette kerestem valakit?
2014. márc. 29. 22:50
1/10 anonim válasza:
jaj a barátság... sose értettem, hogy miért kell azt annyit félteni, legtöbbször úgyis elromlik, vagy egy barát/barátnő miatt vagy mert elköltöztök, vagy mert más lesz az érdeklődésetek, de nagyobb százalékban úgyse lesz örök ez a fiú-lány barátság (igen vannak kivételek, de elenyésző %-ban), szóval én sose szerettem ezt a "Féltem a barátságot" szöveget.
2/10 anonim válasza:
egy igaz barátságot meg kell alapozni egy jó szexel....hát foglalkozz vele.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem is az, mert tudom, hogy nem tart örökké, csak úgy érzem barátokként sokkal jobban kiteljesedhet a kapcsoltunk, mint egy párkapcsolatban.
2014. márc. 29. 23:04
4/10 A kérdező kommentje:
azt hiszem épp most segítek összejönni neki valakivel... :/ kissé rossz érzés.
2014. ápr. 6. 20:52
5/10 anonim válasza:
akkor mondjuk hagyd abba a hülyeséget és lépj végre te...attól mert nő vagy, még léphetnél, ha a múltról lenne szó, a nők egyenlőséget akartak, na itt az alkalom, egyenlőség van, te is csókolhatsz te is bepasizhatsz, persze ne add magad könnyen, de ha neked kell valaki ne arra várj már,hogy ő lépjen! butus...
6/10 A kérdező kommentje:
de ha neki a másik csaj tetszik?
2014. ápr. 6. 21:06
7/10 A kérdező kommentje:
És még magam se tudom, hogy tetszik-e úgy igazán...
2014. ápr. 6. 21:08
8/10 anonim válasza:
hagyd már ezeket a "de ha" szavakat...de ha neki más csaj tetszik, akkor az lesz, hogy rámászol, őszinte leszel vele és máris te fogsz neki tetszeni
10/10 A kérdező kommentje:
nem Viviennek hívnak. akármennyire rámászok, akkor is tetszeni fog neki más....
2014. ápr. 7. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!