Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok olyannal akinek zacskó van a fején?
Magas,sportos,igényes,udvarias,normális,humoros pasi vagyok irtózat ocsmány arccal.Sose volt kapcsolatom nem meglepő módon.
Talán ha zacskó lenne a fejemen akkor randizna velem egy lány.
Vagy ilyen maszk jobb lenne? Így szeretne valaki? 18/F
Ne menj zacskóban/maszkban, mert...
Meglát, odaintesz, a maszktól tompább hangon köszönsz és a csaj fejében végig az fog járni, hogy ki KELL másznia a WC ablakán, mert te egy őrült sorozatgyilkos vagy, aki bele fog valami drogot rakni az üdítőjébe, elviszed egy lepusztult helyre, hogy élve feldarabold!!! A testét pedig 12 darabban fogják megtalálni a Balatonban, de senki sem fogja tudni azonosítani, mert kivered a fogait és levágod az ujjbegyeit, a halak meg megették a húsát. És SENKI sem fogja tudni, hogy ki volt az elrablója, mert egy MASZK volt a fején!!! A rendőrség hiába igyekezett :(
Nekem valami ilyesmi járna a fejemben, úgyhogy nem ajánlom :) Sok sikert és ne add fel a reményt! (és ne légy őrült sorozatgyilkos)
Nem leszek sorozatgyilkos.
Tudod mennyit bajlódtam az utolsóval mire eltüntettem? Soha többé..
A sorozatgyilkosokkal semmi bajom, ellenben az őrült sorozatgyilkosok! Na, azok durvák...
Ne is mondd, tudom mekkora macera. Kénytelen voltam felszedni a parkettát, mert úgy átáztatta a vér, hogy nem lehetett felmosni :( Tanulság: kerüld a parkettákat!
(azért remélem, hogy senki se hívja a kopókat :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!