Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a magyar nők?
A 6-os választ értékelők 67%-a trampli, vagy utálja az általánosítást. Sajnos ez olyan 95%-a igaz "általánosítás" minthogy a férfiak szeretik a sört, az informatikusok kockák stb. Illetve amiket a kérdező írt, saját tapasztalata alapján, h az olaszok családszeretőek stb.
Van kivétel persze, de elenyésző. A magyar nők tényleg irgalmatlanul kevés figyelmet fordítanak a divatra, stílusra, öltözködésre, meg úgy az igényességre általában.
Hasonlítsd össze a belvárost Milánó belvárosával. Vagy csak nézz körül a Váci utcában, keress egy nőt aki jól öltözködik: 10-ból 9 külföldi lesz.
Egy szóval nem mondtam persze, h a férfiak tudnának öltözködni. Ráadásul náluk még hátrányban is van az a ritka ember, aki figyelmet fordít az öltözködésre, mert hihetetlenül kinézik (a nők is). Irigységből, stb.
Egyébként a véleményemet írtam le, nem is tudom, milyen jogon pontozza le valaki... Ha ő úgy látja, h Budapest a divat fővárosa, akkor hajrá...
# 11
Én az általánosítást utálom, de amúgy egyetértek veled nő létemre. Én is nagyon kevés ízléses, jól öltözött nőt látok. Meg érdekességnek megjegyzem, hogy nézek pár amerikai sorozatot, és még ott is csak nézek, hogy mekkora a kontraszt stílus terén a magyarokkal szemben, pedig azért az sem Párizs/Milánó. :)
Engem viszont nagyon érdekel a divat és az öltözködés, szinte szenvedélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!