Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hol volt a legextrémebb hely ahol vertétek a farkatok?
3. Akkor te minden fűt fát megbasol, ha már a mezőn sétálsz, és attól feláll :)))))
Én nekem ismerőseim házában történt, egyedül maradtam a házban. És mivel fétisciszta vagyok imádom ha nők testre simuló rucikban vannak. Ezért hát megnéztem Ica nénit torna közben. Mielőtt elsültem volna elrohantam a WC be. Elég nehéz lett volna megmagyarázni ha foltos lesz a szőnyeg.zsebkendő meg nem elég, mert messzire lövök,és nem keveset :) Na meg nekik volt egy csini lányuk, (Nálam idősebb, jó bögyös faros) gondolkodtam hogy élvezkedek egyet a ruháit simogatva. de azért akkora tapló mégsem vagyok. Na meg ciki lett volna ha véletlenül rá élvezek.
Én egyszer egy falusi vasútállomáson vertem ki, míg vártam a vonatra. Egyszer meg az uszoda zuhanyzójában (függöny volt).
17/f
Nekem a tanári WC-ben.Nem volt idöm és kedvem elmenni a diákba.
13F voltam most 15 és még mindig F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!