Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik meg a haveromat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik meg a haveromat a lányok, mióta barátnője van?

Figyelt kérdés

17 éves, és mióta van egy komoly kapcsolata, azóta "tapadnak" rá a csajok. A héten, mikor vele voltam, meg barátnőjével, figyeltem, a szembejövő lányok őt nézték, pedig a gyerek, mit mondjak, nem egy szívtipró. Régen mindig csúfolás célpontja volt, mert cérnavékony, hülyén öltözik, fogszabályzós is. De amióta van barátnője, azóta még olyan is volt, aki csak úgy Fb-n bejelölte, és írogatott neki.. Annyi változott, hogy nagyon látszik rajta, hogy sokkal több lett az önbizalma, ezzel együtt szerintem kicsit beképzeltebb is, semmit nem tanul, és még annyit, hogy a barátnője sem egy modell, enyhén kifejezve.. Hallottam már másoktól is, hogy a lányok csak akkor nézik meg, mikor van párkapcsolata, de miért?

Még annyit, hogy van olyan időszak nekem is, mikor szinte bárkivel szemezhetek, máskor pedig az utolsó legcsúnyább lány sem néz rám. Ez is miért van? Nem változott semmi kinézetre, maximum a hangulatom más. Ennyire számít a belső világ? 17F

2014. márc. 28. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy nagyon is sokat szàmít. Ha boldog vagy, jó a hangulatod, magabiztosabb vagy. Ha magabiztosabb vagy akkor pedig sokkal vonzóbb a kisugàrzàsod. Ezért van az hogy a pàrkapcsolatban élök sokkal vonzóbbak. A kisugàrzàsuk màs. Tehàt tényleg ennyit szàmít. :-)
2014. márc. 28. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Állati ösztönök, sajnos ezek dominálnak ma is. A nősténynek az a hím kell amelyik már bizonyított egy másik nősténynél.
2014. márc. 28. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a múltkor sétáltam egy plázában a húgommal (17) és én is azt vettem észre hogy a csajok megnéznek, szemeznek velem. Hát de ez milyen fuck logic? Ha az ember mellett van egy nő, akkor az miért lesz kívánatosabb?
2014. márc. 29. 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát utolsó, ezaz! Ha én meglátok egy lányt a barátjával, vagy egy csávóval, nem kezdem el nézegetni, mert tudom, hogy foglalt. :/

Még azt is észrevettem, hogy, ha nem egyedül, hanem haverommal, vagy haverokkal vagyok, akkor sokkal többen "vesznek észre" minket. Bezzeg, van mikor egyedül vagyok, akkor nem néz rám senki..

2014. márc. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!