Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt letiltok valakitt akkor azt ő tudni fogja?
Hehe
Jaguar Warrior rég nem voltál itt.
(nálad sem törlődnek az üzenetek csak archívumba kerülnek, és onnan lehet véglegesen törölni)
Attól függ. Értesítést ugye nem fog kapni, de ha beírja a neved a keresőbe(már ha szokta nézegetni a profilod) olyan mintha nem léteznél, ha üzenetet akar írni a neved ott lesz profilkép nélkül(azthiszem) de rákattintani nem fog tudni, és üzenetet sem fog tudni írni, gyakorlatilag úgy fogja látni mintha törölted volna magad fb-ről. Ezenkívül még az is feltűnhet neki hogy a hírfolyamban nem lát posztot tőled, vagy ha meg vagy jelölve egy képen amit az ő ismerőse töltött fel nem tud rámenni a profilodra(szintén olyan lesz mintha törölted volna magad)
Ennyiben fogja tudni.
Én egyszer letiltottam egy embert poénból, 3 órán belül csörgött a telefon hogy miért tiltottam le.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!