Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyivel könnyebb a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel könnyebb a párkapcsolati élete egy lánynak, mint egy fiúnak manapság?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, ezt is mondhatják. Egy lánynak meg azt, hogy valami nagyon nincs rendben vele, ha még nem kellett senkinek. Ha látatlanba beírja ide egy lány, hogy mondjuk 20 fölött van és még szűz, nem volt senkije, jönnek a reakciók, hogy biztos mert csúnya, meg válogatós is még a tetejébe, vagy valami más komolyabb bibije van.

Ez jobb?

2014. márc. 28. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert a srácokat nem nézik le ezért szerinted?És nézd meg ezen az oldalon ha már itt tartunk mennyi szűz huszonéves srác van és mennyi lány van ilyen.Srácból 20 míg lányból 2 kb. ilyesmik az arányok.És ránk is ugyanúgy mondják,sőt betegnek meg nyomoréknak néznek ha ezt valakinek elmondom,pedig csak nem volt szerencsém,ezért sem jött össze a dolog,meg még sok más dologért ebbe nem megyek most bele.

De hozzátenném,hogy én tudom milyen szar helyzetben lenni,és tudom milyen érzések kavarognak egy emberben ilyenkor.Na ezt nem kívánom senkinek sem,és amikor még belém is rúgnak a nők meg lenéznek ilyenek miatt,ami nem biztos hogy az én hibámból adódott,illetve nem találkoztam olyan emberekkel az életemben,akkor bizony felidegesítenek.Meg szánalmas is ez amit csinálnak a mai világban,de már megszoktam.Férfiak,nők egyaránt.

Nekem pár hónapja előjött a pánik konkrétan,hogy egyedül maradok,és nem lesz kapcsolatom soha.Na ez 1-2 héttel ezelőttig így volt,aztán most már ebbe beletörődtem kb.

Nem nyitnak felém a nők,le sem szarnak,nem is nagyon van dolgom velük,nincsenek a környezetemben sem nagyon,a családomon kívül persze.

8 évig próbálkoztam mindenféle módon,egy csók nem jött össze,pedig én úgy érzem a saját lehetőségeimhez képest mindent megtettem érte.Na ez az amibe beleuntam konkrétan,nem fogok többet feleslegesen "vergődni".

2014. márc. 28. 19:37
 13/18 anonim ***** válasza:

84 %

Tudod, mi a legfőbb különbség a két nem között ebben a tekintetben, lányoknál az van sokáig egyedül (általában), aki a legtöbb tulajdonságból a legrosszabbakat birtokolja.

Fiúknál az marad egyedül sokáig, aki nincs ott a topon. Persze tudom, hogy itt a Gyakori-n minden lány nagyon toleráns, nagyon kedves, megértő; a valóságban viszont totál nem így van. Különleges legyél ebből, szuper legyél abból; ha nem ez a helyzet, akkor sajna nem nyert!

Sosem értettem ,miért!

2014. márc. 28. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Többet válogathatnak, viszont silányabb is a felhozatal.
2014. márc. 28. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen, kedves 54 %! :(
2014. márc. 28. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:

"Tudod, mi a legfőbb különbség a két nem között ebben a tekintetben, lányoknál az van sokáig egyedül (általában), aki a legtöbb tulajdonságból a legrosszabbakat birtokolja. "

Na pontosan erről beszéltem. Látod, én például nagyon sokáig voltam egyedül. És ismeretlenül besztereotipizálnak így.

Egyébként pedig rengeteg olyan fiú és férfi van, aki a te szavaiddal élve, nincs a topon. Mégis van partnere. Valóban nem mindenkinek, de a nőknek/lányoknak sem. Én együtt érzek azokkal, akár fiúk, akár lányok, akiknek sokáig nem jön össze semmi, hisz én is ilyen voltam, de azt nem szeretem, amikor a másik nemre mutogatnak, hogy jaj nekik mennyivel könnyebb, mert nem az. Erre magamon kívül is kapásból tudnék még más példát hozni baráti körömből, de inkább nem teszem, hisz nem szükséges semmit bizonygatni.

2014. márc. 28. 20:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, én csak azt tudom felhozni, amit a magam környezetében tapasztalok. az összes nőnemű rokonomat mindig körüludvarolták, válogathattak is, nekem meg semmi. Nem volt jó érzés.
2014. márc. 28. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:

5: Te nem vagy valami jó matekból, ugye?:)

Kérdező: Van egy párkapcsolat, van benn egy fiú és egy lány. Szerinted miért érzi magát benne máshogy a fiú, mint a lány? Mindketten ugyanabban a kapcsolatban vesznek részt. Komolyan érdekel.

2014. ápr. 24. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!