Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felemészti az egész életemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felemészti az egész életemet és a lelkemet is ez?

Figyelt kérdés
már 20 éves vagyok,de barátnő sehol,a lehető legrosszabb kinézettel áldott meg a sors,nagyon magas vagyok és mellé vékony,"aranyos" arccal.a lányok szemében csak egy kisfiú vagyok,ezzel az arccal és testalkattal,meleg barátnak tökéletes lennék a számukra,pasijuknak viszont rémálom!hosszú ideje küszködök izmosodással,alig látszik valami.már belenyomorodtam abba,hogy mindig járok le a terembe edzeni,edzeni,itthon is fekvőtámaszozok,felülésezek,guggolok ha ráérek,2 óránként minimum egyszer ennem kell valami kiadósat,mert akkor pánikolok,hogy visszafogyok(volt már rá példa),még ezt a minimális súlyt is alig bírom tartani.minden lány undorítónak tart,már minden reményt elvesztettem,felőrölt testileg,lelkileg és idegileg is ez,pár hónapja görcsöltem rá a témára.ha így folytatódik,egyedül halok meg,50 éves kisfiúként vagy idegösszeroppanással kezelnek majd valamelyik elmegyógyintézetben.
2014. márc. 27. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Na ugyan mik a számadatok?

Én két méter vagyok és csak 73kg.Tehát jó vékony.És a büdös életben nem gyúrok,mozgok eleget egész nap.És még kedves arcom sincs fehér a bőröm és pszichopata,tömeggyilkos fejem van.Mégis összejön egy-két lotyó nekem is.

2014. márc. 27. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baj, hogy görcsösen akarod ezt. Ezt megérzik a nők. Tudom, én is ilyen voltam és még minimálisan vagyok talán. Ellenére, hogy voltak már párkapcsolataim (igazából a nők szedtek fel engem mindig). Szerintem magadra kéne figyelned, hogy elégedett legyél magaddal és ezért csináld ezt az egészet. Ne azért, hogy majd felfigyelnek rád, mert ez kiérzik a kisugárzásodból. Ha majd eljutsz oda (akár egy mentális tréner, akár jó barátok segítsége, akárki révén, ha magadtól nem megy), hogy magadnak felelj meg és elérd, hogy jól érezd magad, akkor majd kellesz a nőknek. A személyiség kb 60-70 %-ban elnyomja a küllem 30-40%-os fontosságát.
2014. márc. 27. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
de amikor nem görcsöltem évekig,akkor még rosszabb volt,kinevettek a lányok.ezért görcsöltem rá.és magamért csinálom,hogy én legyek boldog,legyen barátnőm,amit jó kinézettel érhetek el.
2014. márc. 27. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
A nő dolga hogy jól nézzen ki.Ilyen felfogással nem csoda ha meleg barátnak tartanak.
2014. márc. 27. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Igyál még kondi mellé egy kis tömegnövelőt..

Meg egyél még többet.Használni fog.!

Esetleg menj el valamit sportolni hátha az több önbizalmat ad..Járj el bulikba,ismerkedj...Veszteni valód nincs.!!!

2014. márc. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!