Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek még ezen kívül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek még ezen kívül, hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, és talán én is neki. Mindig mosolygok rá, meg próbálok vidám lenni, ha megjelenik. Amiket észrevettem:

- Általában ha találkozunk a tekintetünk, ő azonnal elkapja, de elég sokszor észrevettem már, hogy néz.

- Mikor beszélgetünk, általában nevet és mosolyog.

- Az ajkai szétnyílnak, amikor rám néz, mintha eltátotta volna a száját, de nem egészen olyan...

- Mindig a barátnőmmel járkálok, és mikor találkoztunk vele, a barátnőm szerint 3x olyan idegig nézett engem, mint őt.

- A haverjaival ahogy látom, elég nagydumás. De mikor mi beszélünk, csak nevet és mosolyog. (Azt tudom, hogy félénk és még nem volt barátnője.)

Tudom, hogy ezek alapján semmi sem biztos. Ezért is kérem a segítségetek, hogy mit tegyek még.

2014. márc. 27. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova
2014. márc. 27. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Vegyél két jegyet valahova, és bosszankodj hangosan, hogy akivel menni akartál, lemondta, és most már muszáj vagy elmenni, de nem ér rá senki a barátaid közül, úgyhogy buktad a pénzt...

Vagy csak egyszerűen hívd el valahova :)

2014. márc. 27. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Leesne a karikagyűrű az ujjadról ha oda mennél hozzá és beszélgetésbe elegyednél vele?Legalább Te tegyél olyan lépést hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.Ha Te elsőként bátorítod a bátortalant,akkor a bátortalanból lehet bátor!
2014. márc. 27. 17:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Én odamentem már hozzá sokszor, és kezdeményeztem beszélgetést, ugyanis egy szakkörre járunk:)
2014. márc. 27. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
És? untattad vagy mi?
2014. márc. 27. 17:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, hanem jól elbeszélgettünk. Rendszerint elkapta a tekintetét, ha rá néztem.
2014. márc. 27. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik megyéből való vagy, tudom, hogy tipikus a dolog, de még is? :)
2014. márc. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!