Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudják azt a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják azt a lányok, hogy tetszenek nekik a magas, vékony fiúk?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen nem láttam még rá példát.Tinikorban igen,de olyan 19-20 éves kor felett nem.Minden vonzónak mondható lány nagy debella állatokkal vagy nagyon jóképű,szálkásan izmos sráccal.A vékony és a túlsúlyos fiúknak nincs barátnőjük,mert senkinek sem kellenek.
2014. márc. 26. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%
azért nem szép dolog kimásolni a privát üzeneteket...
2014. márc. 26. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Ez van. ;)
2014. márc. 26. 22:28
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Te se vagy különb.
2014. márc. 26. 22:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem tetszik nekik. A csajok 90%-a buliban meg az utcán is csak a kigyúrt és/vagy BMW X5-el járó alfahímeket veszik észre. Én is 185 vagyok és 70 kiló, és kb. levegőnek néznek. Pedig nincs csúnya arcom. Ezért állok neki jövő héttől én is kondizni, ahogy megjön a gyakornoki fizetésem. 23/F
2014. márc. 26. 22:33
 15/20 A kérdező kommentje:
engem is levegőnek néznek
2014. márc. 26. 22:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Jeleztem, hogy nem érdekel.

Aki másokat lehazugoz, sérteget alaptalanul, az vállalja szépen a felelősséget! :)

Én legalább senkivel nem vagyok szemét, ameddig ne nyitna felém "tüzet".

2014. márc. 26. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:
És privátban nem tudod elküldeni a búsba? Te meg csak itt vagy "nagylegény", amikor láthatja mindenki.
2014. márc. 26. 22:42
 18/20 anonim ***** válasza:
63%

Én mindenhol megmondom a véleményem. És akkor másolom ki a szánalmas priviket, amikor csak akarom.

De tudjátok mit? Elnézést, hogy minden idióta kérdésénél (azaz legalább 5 alkalommal) próbáltam bele lelket önteni azáltal, hogy megmutatom, hogy léteznek még olyan lányok, akiknek akár még tetszik is az ilyen alkat, hiszen nekem is világ életemben ez tetszett, és a párom is ilyen. Ő erre hazug majmozott privátban, én kérek elnézést ezért is! :) Jóindulatra kaptam válaszul rosszindulatot, és ezt senkitől sem tűröm el.

Ezentúl is, akárki küld bármilyen ugatást nekem ok nélkül privátban, nyilvánossá fogom tenni, akár tetszik, akár nem, ezt most megmondom!

2014. márc. 26. 22:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem merted kitenni, háháhá!
2014. márc. 26. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:
nem kamu, nekem is a magas, vékony fiúk jönnek be!!!!
2015. máj. 27. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!