Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják azt a lányok, hogy tetszenek nekik a magas, vékony fiúk?
Jeleztem, hogy nem érdekel.
Aki másokat lehazugoz, sérteget alaptalanul, az vállalja szépen a felelősséget! :)
Én legalább senkivel nem vagyok szemét, ameddig ne nyitna felém "tüzet".
Én mindenhol megmondom a véleményem. És akkor másolom ki a szánalmas priviket, amikor csak akarom.
De tudjátok mit? Elnézést, hogy minden idióta kérdésénél (azaz legalább 5 alkalommal) próbáltam bele lelket önteni azáltal, hogy megmutatom, hogy léteznek még olyan lányok, akiknek akár még tetszik is az ilyen alkat, hiszen nekem is világ életemben ez tetszett, és a párom is ilyen. Ő erre hazug majmozott privátban, én kérek elnézést ezért is! :) Jóindulatra kaptam válaszul rosszindulatot, és ezt senkitől sem tűröm el.
Ezentúl is, akárki küld bármilyen ugatást nekem ok nélkül privátban, nyilvánossá fogom tenni, akár tetszik, akár nem, ezt most megmondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!