Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik meg vannak magukkal elégedve! Küldenétek képet magatokról?
Figyelt kérdés
Ismerkedés céljából. :) Én is küldhetek magamról.
20 év körüli lány Pest megyéből.
2014. márc. 26. 19:20
12/16 anonim válasza:
Miért nem beszélgetsz velük, és meglátod normálisak e, és utána kérsz képet? Ja hogy az már nem érdekel normálisak vagy nem?-.-
13/16 anonim válasza:
Szóval neked már egy jó kép kell, hogy szóba állj valakivel?
Amúgy akik meg van elégedve magával, annak van önbizalma is, így valószínűleg barátnője is. Ezért nincs rászorulva a gyakorin felszínes csajokkal való ismerkedésre. :D
14/16 anonim válasza:
13-as, ezt cáfolnám. Élőben sincs sokkal kevesebb buktat, mint itt, én írtam neki pár perce, de sztem sosem fog válaszolni, senki sem szokott, ezek csak unatkoznak, de majd meglátjuk... :D
15/16 anonim válasza:
aki megvan elégedve magával, annak van barátnője... ez tévhit... vagy legalábbis általánosítás... azok, akik megvannak elégedve magukkal, inkább egyedül vannak, hiszen úgymond akármikor eltud vinni valakit a szobájára...
16/16 anonim válasza:
14-es vagyok nem válaszolt eddig semmit :D Mondom szerintem az ilyen unatkozó ribiknek ne is írjatok, én is elb.sztam egy csomó időt az életemből erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!