Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép az Anita név?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 16:37
12/21 anonim válasza:
Nekem is tetszik, a becézése az Ancsi meg főleg :) bár akadnak olyan tuskók, akik még ebből is viccet csinálnak...
Ha neked tetszik, akkor az a lényeg.
15/21 anonim válasza:
Nekem a 101 kiskutya főszereplője ugrik be róla, az pedig a kedvenc gyerekkori mesém, úgyhogy igen... :D
16/21 anonim válasza:
ja, nekem is, csak éppen a Szörnyella
17/21 anonim válasza:
Hááát, nem tudom ti hogy vagytok vele de én sokszor úgy ítélek meg egy adott nevet hogy arra az ismerősömre gondolok akit így hívnak és amilyen tulajdonságokkal rendelkezik azt "rávetítem" az adott névre! Nekem tetszik az Anita! :)
19/21 anonim válasza:
Kettő már volt. Többet soha :D
20/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, bátyó jól választott:) a másik lehetőség az anyum neve lett volna, az Erzsébet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!