Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalok anal fisting videokat?
Figyelt kérdés
Ne nezzetek igy`!! A baratom szeretne kiprobalni, de nem nagyon ertem, hogy mirol beszel, ezert szeretnek kicsit utananezni!! Tudtok ilyen oldalakat?2009. dec. 17. 13:06
1/9 anonim válasza:
Ez nem kispálya. A wikipédia alapján:
"Fisting is a sexual activity that involves inserting a hand into the vagina or rectum."
A gyengébbek kedvéért magyarul:
"A fisting egy szexuális aktivitás, amely magába foglalja a kéz vaginába vagy végbélbe történő berakását."
Magyarán a pasid az egész kezét szeretné a seggedbe belenyomni, nem csak egy-két ujját, vagy a farkát. Nem garantálom, hogy nem fog fájni...
2/9 anonim válasza:
www.redtube.com
itt a keresőbe beírod, hogy anal fisting és kiad egy rakás videót. Amúgy arról van szó, hogy a kéz minimum csuklóig becsusszan a fenékbe. Hát ti tudjátok...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, na jo ez mar egy kicsit durva nekem
2009. dec. 17. 13:19
5/9 A kérdező kommentje:
Jezusom, most megneztem! Vlaaa. Igazad van kedves utolso hozzaszolo. Jezus, jezus, nem is gondoltam, hogy ilyen gondolatai vannak, sokmindent kiprobaltunk mar, de ez, ez mindennek a teteje.
2009. dec. 17. 13:26
7/9 anonim válasza:
Hát ez bizony nem kezdőknek való... rengeteg gyakorlás kell hozzá. Mondd meg a barátodnak, hogy ha majd ő fel tudja magának nyomni a saját kezét, akkor Te is elkezdesz gyúrni rá.
8/9 anonim válasza:
Így van, mondd meg a barátodnak, hogy ha anál fisting-re vágyik, akkor análfisztingezze meg saját magát :P xDD
9/9 anonim válasza:
Tudjátok mi a durva? Hogy a lánynak van egy pasija, aki mond neki valamit, hogy kipróbálná, de azt már nem mondja el, hogy ez mi is konkrétan... Tényleg ennyire nincs kommunikáció a kapcsolatokban? Eszméletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!