Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert fontos neki, hogy baratok legyunk, ha egyszer szetmentunk?
Jobaratok voltunk, aztan osszejottunk, majd rovid ido utan kijelentette, hogy neki nem megy (hogy mi nem megy pontosan, azt nem reszletezte)- de en addigra mar megkedveltem. O azt szeretne, ha minden ugyanolyan lenne, mint regen, en persze nem tudok ugyanugy beszelgetni, mosolyogni, poenkodni vele, mint amikor csak baratok voltunk. Mondtam, hogy nem haragszok, csak ne varja, hogy most a nyakaba ugorjak oromomben... Ma este talizni akar, mert "biztos akar lenni abban, hogy jol vagyok". De miert olyan fontos neki, hogy en jol legyek?
20+ak vagyunk mindketten, en vagyok a no.
Talán mert az embert is látja benned, és nem csak egy p*ncit?
De ezt ám nem olyan nehéz megérteni.
És mert talán előtte is barátok voltatok.
Bár sajnálom szegényt, mert ahogy nézem, te alkalmatlan vagy erre a barátságra.
Előző vagyok.
Persze, hogy nem megy, ha bele vagy esve. Nem lesz sokáig jó kedved, ha vele vagy és nem érhetsz hozzá, vagy más lányokat csekkol le, miközben ott vagy mellette. A tudat, hogy nem szeret már úgy fájni fog. De ha tényleg nagyon jó barátok voltatok, akkor megéri, szerintem. De te tudod, nem mondhatom meg neked, mit csinálj. Mindenesetre őt nem kell hibáztatni azért, mert barátkozni akar és tisztel annyira, hogy ne csak lefeküdjön veled és lelépjen utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!