Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16vagyok és 13cm mereven. Emiatt nem akarok barátnőt, mert nem tudom hogy mit fognak reagálni. Vélemény?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 21:05
11/13 anonim válasza:
És én mit szóljak a 29centimmel? Na ehhez mit szóltok, én hazudtam a legnagyobbat.
12/13 anonim válasza:
Mennyi időtök van méregetni, én inkább lefekszem a barátnőmmel.
Kedves kérdező, bár nem kizárt az esélye, de nem hallottam még olyanról, hogy a nő az első szex előtt ragaszkodik a közjegyző által hitelesített péniszméret igazoláshoz.
A konfliktusok elkerülése érdekében a matek leckédet ne az ágyban csináld, nehogy véletlen ott maradjon a vonalzó. Esetleg szexelj sötétben, használj felcsatolhatót vagy vegyél neki egy mini vibrátort, amihez képest a tied is kétkezes fénykardnak fok tűnni.
Viccet félretéve a nők (saját tapasztalatom szerint) a szellemességet, intelligenciát és megbízhatóságot keresik. Valószínűleg nem fog a péniszed miatt aggódni, ezért ajánlom, hogy te se tedd.
13/13 anonim válasza:
Mondjuk 16 évesen én is aggódtam a méreteim miatt.
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!