Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthetnek ezeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthetnek ezeket az apró jelek?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete beszélgetünk!

Suliba szoktunk és facebookon is egyaránt.

Mindig átkarolja a vállam, simogatja a kezem. Magához ölel. Összenyomja a szám. Mire utalhatnak? :)

2014. márc. 25. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Vszeg teccő' neki :D
2014. márc. 25. 19:40
 2/6 pityubá' ***** válasza:
66%
Utalhat májelégtelenségre
2014. márc. 25. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem, hogy sok esze van :)
2014. márc. 25. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi a fenének nyomja össze a szádat? Harapd le az ujját.

Amúgy meg nyilván te is tudod mire utalnak, de azért megerősítésre vágysz.

Szóval, NAGY valószínűséggel tetszel neki és lehet komolyabb dolgot szeretne tőled, mint barátság. Ideje lenne beszélni is erről.

2014. márc. 29. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
hát beszélgettek, hozzád ér.. nekem úgy jön le a dolog ,hogy tetszel neki! :)
2014. márc. 29. 19:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, megerősítésre várok de rájöttem, hogy ő nem akar az iskolán belül kapcsolatot és amikor kérdeztem tőle egy oldalon írta hogy neki csak egy lány tetszik (nevet is írt).. nem értem akkor miért adta ezeket a jeleket.
2014. márc. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!