Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy tőlem van zavarban, vagy csak amiatt, hogy lány vagyok?
Figyelt kérdés
Újként kerültem be egy tánccsoportba, és nagyon megtetszett a táncpárom. Mikor a szemeibe nézek mosolyogva, ő vagy felnéz, vagy oldalra, szinte azonnal. Látom, hogy mással nem csinálja ezt (több táncpárja van). Csak velem nem tud beszélgetni, ha én odamegyek hozzá, csak mosolyog és nevet. Honnan tudom, hogy tetszem-e neki, vagy csak szégyenlős a lányok előtt...esetleg engem még nem ismer annyira?2014. márc. 24. 18:17
1/1 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki ,csak kicsit félénk. Adj neki "biztató" jeleket ,és ha tetszel neki lépni fog ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!