Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak tényleg csak a külsö számít?

Figyelt kérdés

2014. márc. 24. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha így lenne, a szerelem kizárólag a nők sajátja volna, csak ők lennének képesek szeretni, szerelembe esni. Hisz ha egy férfinak megtetszik egy nő teste, arca, akármije, az inkább vonzalom, meg a "demegb**nám" érzés. De mivel feltételezem, hogy Te is élsz más emberek társaságában, hogy tapasztalsz és megismersz másokat, így észrevehetted már, hogy nem kizárólagosan a bombanőknek van barátjuk. Konkrétan nem válaszoltam, de szerintem érthető, amit leírtam. Hisz ha én neked egy olyan kérdést tennék fel, hogy a Hold tényleg egy cérnaszálon függ-e az égbolton, arra egyértelműsége miatt nem hiszem, hogy szükségét éreznéd megválaszolni. Márpedig ha egy férfinak csak a külső számít (amit természetesen minden egyes férfira értesz), akkor a Hold is bizony egy aprócska cérnaszálon függ a semmi közepén, tartva azt az égbolt. 20/f
2014. márc. 24. 17:36
 12/25 anonim ***** válasza:
A nőkkel ellentétben nem mindegyiknek.
2014. márc. 24. 17:40
 13/25 anonim ***** válasza:
Idióta kérdés #4374456786... Nem csak a külső számít természetesen, de ha külsőre nem vagy számomra picit sem vonzó akkor nem érdekel a többi. Gondolom ezzel a többség így van.
2014. márc. 24. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
A Külső megfog - a Belső megtart - a jó szex hozzáláncol....
2014. márc. 24. 17:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Így van, külső megfog, belső megtart. Mindkettő számít. Nálam legalábbis.. :)
2014. márc. 24. 17:48
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. márc. 24. 17:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Baz d meg.
2014. márc. 24. 17:53
 18/25 anonim ***** válasza:
nem igaz, de részben igaz! ha egy nőt nem tartok szépnek és szexuálisan vonzónak akkor teljesen mindegy, hogy milyen kedves, rendes, törődő stb... mert nem fog működni a dolog. ugyanakkor hiába áll el a lélegzetem a csajtól ha primitív, bunkó, tahó, buta stb... egy példa: nekem Lévai Adrienn külseje igen csak megmozgatja a fantáziámat ezért like-oltam a facebookon, hogy lássam a képeit :D aztán pár nap múlva vissza is vontam, mert annyira süt az ostobaság a kommentjeiből, hogy bár ne is írna semmit a képei alá. engem taszít az ostobaság és a tahóság, de szeretem a szépet! persze a hétköznapokban is előfordult már párszor, hogy amíg ki nem nyitotta a csaj a száját addig húha, utána meg ajjajj... az ilyen nők csak arra jók! a legjobb egy dögös, csinos nő aki még értelmes, okos és nem egy ku*rva, csak abból kevés van és kábé sorszámot kell húzni...
2014. márc. 24. 18:15
 19/25 A kérdező kommentje:

# bélabá.

Ba zd meg te

2014. márc. 24. 19:41
 20/25 anonim ***** válasza:
Azzal nincs gond, de én legalább nem teszek fel se gg hü lye kérdéseket. Nekem személy szerint a faszom tele van h mindenki 20 kiló sminkkel és mittomén milyen ruhakollekciókban flangál, és lehet azt se tudja h mennyi 19+2... A másik meg h ez nem pasifüggő hanem emberfüggő, fel bírod ezt az infót dolgozni? Van aki hülye és csak a külsőig lát. (nem olvastam el a kommenteket de nembaj ha már leírta vki legalább észreveszed magad te nyomorult)
2014. márc. 24. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!