Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik fiú jön be nektek a legjobban ezek közül?
Figyelt kérdés
Austin Mahone: [link]
Ross Lynch: [link]
George Shelley: [link]
Cody Simpson: [link]
Fazekas Richárd: [link]
Zayn Malik: [link]
Harry Styles: [link]
Niall Horan: [link]
Ha egyik sem tetszik ne írj, vagy linkeld be aki bejön!
Kort írjatok!
2014. márc. 24. 16:12
12/26 A kérdező kommentje:
Féltékeny vagy kedves utolsó?
2014. márc. 24. 16:26
13/26 anonim válasza:
Jézuus. Ezek mik?
Inkább 12-15 éveseket célozz meg a kérdéssel. Legalábbis remélem egy 20 éves nőtársam sincs akiknek ezek a kölkök bejönnek, mert akkor ott nagy gáz van.
14/26 anonim válasza:
Mondjuk én nem az a korosztály vagyok, aki ilyenekre bukik (24 éves vagyok), de 14 évesen is kisfiúnak tartottam volna őket, mindegyiknek olyan kisfiús dilis kölyökképe van. Zayn még elmegy, de ő sem jön be... Tom Hiddleston vagy Adrien Brody már sokkal inkább. De hogy fiatalabbat is említsek, Pál Dénes jól néz ki. Az más kérdés, hogy akikre igazán bukom, azok nem sztáralkatok :).
15/26 anonim válasza:
hogy válasszak? ez mind ugyanaz.
16/26 A kérdező kommentje:
Ha nem jön be, akkor mutassatok olyat aki bejön
2014. márc. 24. 16:40
17/26 anonim válasza:
BuzercsákRecskasön zenekar tagjai. Amúgy egyik se, én a pasikat szeretem. 18L
18/26 anonim válasza:
A 14/L vagyok. Őszintén? A szépséget szeretem, az etikettet és persze a művészetet. Tetszeni nem tetszik egyetlen fiú sem a földön. Szóval csak olyan választ tudnék mondani ami relatív. Így megtartom magamnak.
19/26 anonim válasza:
Már mutattam, Dylan O'Brieb-t. És 3. voltam és 17.
20/26 anonim válasza:
Neeem. :D Nem vagyok féltékeny, 11-es válaszoló vagyok. :D De azért a célozgatás nagyon aranyos volt! Nos én még 15 évesen se így néztem ki, mint ezek az ember-éticsiga keverékek. Nekem azért kicsit férfiasabb az arckarakterem, különben is ezek még 10 év múlva is lehet hogy egy-két(millió) tininek lesz az álma, de férfinek még akkor se fogja őket nevezni senki. Csak fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!