Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apró részletek alapján tetszik nektek amit láttok?
Na igen..
Egy egész alakos képnek van valami kizáró oka? :)
Jaj úgy látom teljesen félrevezettem mindenkit :D
Szimplán azza voltam kaváncsi, hogy ha csak egy szemet, szájat, hajat és lábat láttok, se mell, se alak, se arc, csak minimális részek, akkor mit szóltok.
Semmi becsapás nincs a dologban, sem üres fej, sem kétszínű szem, sem hatalmas orr :D
Szimplán testrészek csak.
Teljes képet nem terveztem kitenni azért ide nyilvánosan :)
És mi lenne ha lenne egy egész kép, szétvágnád, mi meg összerakjuk magunknak.. akit érdekel :D
Jó kis móka :DD
Mindegyik kis részlet tetszetős a képen, különösen a hajad nagyon szép, de egy lányban sokkal fontosabb az összhatás, a kisugárzás. Meg persze a személyiség :)
Megkérdezhetem, hogy mi az oka, hogy így tetted fel a kérdést? Egyéb testrészeidet kevésbé szívesen vállalod, vagy csak szimplán érdekes ötlet?
Hát ez a szétvágós vicces ötlet. De akit érdekel az összhang, dobjon meg egy privát üzenettel.
Amúgy a többi estrészemmel sincs bajom, csak szimplán ha belegondolunk, mnidenki ránézésre ítél. Jó a melle, feneke? Jöhet. Ki van feste totál? Jöhet. Bejön ránézésre? Jöhet. Bele sem gondolnak sokan, hogy egy egy részlet miylen fontos lehet.
De amúgy csak egy ötlet volt. Szóval írjatok üzenetet nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!