Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele fogok őrülni abba, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele fogok őrülni abba, hogy örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
20/F vagyok,még soha nem volt barátnőm.Az arcom szerintem nagyon csúnya és mellé magas,ektomorf alkatú vagyok.Nagyon nehezen megy a hízás/izmosodás,alig látszik,ráadásul gyermekkoromból dongaláb és gerincferdülés maradt meg.Szóval minden szemszögből elképesztően ronda vagyok,ráadásul gyenge,félénk,bizonytalan is,ami a gyerekkoromra vezethető vissza és képtelen vagyok kilábalni belőle.Nem próbálkoztam még soha sem lánynál,fogalmam sincs hogyan kell.Így örökre egyedül fogok maradni,tetszeni senkinek nem fogok annyira,hogy kezdeményezzen nálam,én pedig túl gyáva vagyok ehhez.De ha még kezdeményeznék,akkor is csak 1000ből maximum 1 lánynál lenne teljesen minimális esélyem.
2014. márc. 23. 21:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A magas, vékony testalkat jól néz ki. A többit nem tudom, nagyon lehúzod magad. Nem mondtad, vannak-e barátaid, de érdemes lenne barátkoznod, ők is tudnának segíteni a csajozásban. Előbb azonban úgy általában bátrabbnak kellene lenned az emberekkel.
2014. márc. 23. 21:39
 12/22 anonim válasza:
Üdv a klubban. Ha szerencséd van, akkor találsz egy lelki társat, aki az emberi értékeidért meg fog szeretni, és akivel boldog lehetsz. Ha pedig nincs szerencséd, akkor ő is elhagy azért, mert testileg nem vonzódik hozzád. De fiatal vagy még ahhoz, hogy feladd, hogy megtalálod azt az embert.
2014. márc. 23. 21:41
 13/22 A kérdező kommentje:
Igazad van,tényleg megtörtént már a "beleőrülés".És nem írogatok ide évek óta,ez az első kérdésem.
2014. márc. 23. 21:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Vagy már beleőrültél vagy fogsz ezután.Én tudom milyen helyzet ez,én már így 8 évnyi próbálkozás után,lassan feladom.Jól írták,ha szerencséd van lesz valakid,ha nem akkor meg nem.Nekem régebben úgy éreztem adott lehetőséget az élet erre,aztán szépen teljes mértékben az én hibámon kívül,mindkét esetben elsodorta mellőlem az élet mindkét lányt.Az egyiket trauma érte,és emiatt teljesen magába fordult,a másik meg elköltözött külföldre nagyon messzire. :/

22/F

2014. márc. 23. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez az első kérdésed... hiszi a fene. Ugyan ezzel a megfogalmazással írod ki a többit is napi szinten...

Nem érzed, hogy ez már túlzás? Ahelyett, hogy itt panaszkodsz tegyél ez ellen.

2014. márc. 23. 21:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék ez ellen?Már negyedjére vágatok új hajat egy éven belül és ugyanolyan ronda vagyok mindegyikkel.Annyit zabálok és edzek,hogy már a családtagjaim szerint is túlzásba viszem,mégsem fejlődök semmit.Drága,divatos ruhákba járok,naponta ápolom a hajam,bőröm,parfümöt használok,de továbbra is semmi.Ha megfeszülök,sem változnak meg a dolgok,már a látványom eltaszít minden lányt a közelemből,esélyem sem nyílik az ismerkedésre.
2014. márc. 23. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy te minden problémád forrásának a külsődet tekinted. Pedig már ezek a kérdéseid is jól mutatják, hogy szellemileg sincs veled minden rendben... Annyira rossz az életfelfogásod... egyszerűen észre sem veszed, hogy a belsőddel rengeteg probléma van, ami taszító mások számára.

Senkinek sem kell egy önsajnáló senki.

2014. márc. 23. 21:57
 18/22 A kérdező kommentje:
De a külsőm miatt nem akar megismerni senki.Nem tudhatja milyen vagyok,ha fintorogva elfordul amikor oda nézek.lehet,hogy a belsőmmel is lenne baj,de el sem jutok odáig,hogy ez kiderüljön.
2014. márc. 23. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Érezni lehet azt rajta, már csak a tekintetedből, kisugárzásodból is.
2014. márc. 23. 22:09
 20/22 A kérdező kommentje:
persze...mindenki mentalista
2014. márc. 23. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!