Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhet ha úgy sexelünk, hogy mensturálunk? Többi lent, és értelmes válaszokat létszi.
Szia!
Azért nem javasolt olyankor szexelni, mert nagyon nagy veszélye van a fertőzéseknek, mivel a méhszáj nyitva van. Így a hüvelyben egyébként természetesen ott lévő baktériumok, amelyek ott hasznosak, feljuthatnak a méhbe, és az már annyira nem jó dolog (így az óvszerrel való védekezésnél is megvan ennek az esélye). Ezen kívül az még egy ellenérv szokott lenni, hogy ez sokak számára undorító, elég macerás úgy csinálni, hogy ne legyen minden tiszta vér olyankor. Ja és sok lány nagyon szenved, pl. én is, nagyon fáj a hasam, hányingerem van, másnak a dereka is fáj, stb., tehát sokaknak kedvük sincs olyankor.
Remélem segítettem! Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj nekem privátot, 19 éves lány vagyok.
ha mind a ketten menstruáltok
1 nők vagytok mind a ketten
2 képzavarban vagyok
egy törcsi alátok és kész
zsepi nagyon legyen kéznél
ja és nem árt tudni hogy barátod bírja e azt a pár csepp vért
haverom nagyon érzékeny lélek és konkrétan beájult egy ilyen esetnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!