Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na szoval aki tecik nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na szoval aki tecik nekem idosebb nalam es ma mikor ment el meletem a kocvsival rank dudalt (ram es a baratnomre) szerintetek van eselyunk? Nala jah es van baratnoje?

Figyelt kérdés

#fri
2014. márc. 23. 19:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ht semm jo amugy en 13 o kb 27
2014. márc. 23. 20:51
 12/18 intrepid ***** válasza:
67%
Menjél vissza még egy kicsit a Barbi babádhoz, az való még neked, nem a pasizás. Aki ilyen levelet kiad a kezéből, ilyen tartalommal, és ilyen helyesírással, az még gyerek.
2014. márc. 23. 20:59
 13/18 anonim ***** válasza:
És a kérdésed alatt mi az a "fri", amit megadtál témának?
2014. márc. 23. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:

ilyenkor reménykedik az ember, hogy ez is csak valami kamu, aztán másnap 13 éves lányok szólítják le az utcán...

igazán nem is ez a baj, hanem hogy nagyon sötét ez a generáció, de ugyanezen van a 23-33 éves korosztály is.

2014. márc. 23. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem, nincs esélyestek (?? kettőtöknek kell egyszerre, vagy osztozni akartok?)

Tudod, ő már felnőtt ember, ez is elég indok kéne, hogy legyen de még barátnője is van neki.

Amúgy jövőbeni jó tanácsként mondom, hogy a dudálás nem jelent semmit. Rám is van, hogy ismerősök rám dudálnak, meg úgy nagyjából mindenkire. Pl. múltkor az egyik haveromra az egyik 60 éves tanár dudált rá. Na most szerinted azért, mert akarnak egymástól valamit?

2014. márc. 23. 22:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves Hölgytársaim! Gondolatok egy úriembertől az alábbi linkre kattintva. (...persze akinek nem inge, ne vegye magára - mint ahogyan azt magam sem teszem -, de érdemes elolvasni!)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. márc. 23. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Sejtettem, hogy 13-17 év között lehetsz, csak az írásmódodból, a tanítványaim is pont így beszélnek és írnak és mind azt hiszik, hogy felnőtt férfiak akarnak velük járni. nem, nem akarnak veletek járni, mert senki nem olyan agyhalott, hogy börtönbe kerüljön egy kislány miatt, vagy felkerüljön a pedofilok listájára. Úgyhogy, légyszi hagyd békén, mert csak Ő üti meg a bokáját.
2014. márc. 27. 14:12
 18/18 A kérdező kommentje:
na jo mostmar mindeki orulhet beket hagyok
2014. márc. 28. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!