Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » örülnétek ilyen meglepinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

örülnétek ilyen meglepinek?

Figyelt kérdés

ha egy alakuló kapcsolatban a másik féltől kapnátok

:amerikai palacsinta,áfonyalekvár meg csoki szirup szintenként a tetejére sok-sok csoki meg juharszirup hozzá vanília jégkrém. és egy kis fahéj már aki szereti

2014. márc. 23. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Te egy nagyon édes nő lehetsz...irigylem az újdonsült párod..
2014. márc. 23. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Alakuló kapcsolat alatt mit értesz? Ha nem vagytok együtt még, akkor hol akarod ezt te megcsinálni neki? Számomra kicsit furcsa lenne, páromtól örülnék ilyen figyelmességnek, de egy alakuló kapcsolatban picit sok.
2014. márc. 23. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én örülnék, de azért ugye, módjával. Nem szeretem a duci lányokat és én sem szeretnék elhízni.
2014. márc. 23. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Én még egy baráttól is örülnék neki, nemhogy a barátnőmtől.
2014. márc. 23. 15:19
 5/8 A kérdező kommentje:
alakuló kapcsolat hogy áthívom hozzám és megvendégelem vagy átviszem neki.
2014. márc. 23. 15:20
 6/8 A kérdező kommentje:
alakuló kapcs=lehet lesz valami lehet nem.
2014. márc. 23. 15:21
 7/8 anonim válasza:
Engem szeretne meglepni... Ėrzem!:P
2014. márc. 23. 15:25
 8/8 199303 ***** válasza:
ettől a kérdéstől éhes lettem :-D amúgy szerintem jó ötlet. már ha szereti az édességet
2014. márc. 23. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!