Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében undorító a körülmetéletlen pénisz?
????
A legtöbb férfi nincs körülmetélve. Sőt, nekem még sosem volt dolgom ilyen férfival, aki ilyenen esett volna át.
És szerintem egyik sem undorító vagy bármi. Van, akinek ilyen, tehát természetes, az sem undorító és van, akinek meg gondolom vallásból vagy egészségügyi okokból kifolyólag körül van metélve és az sem undorító. Azt is megszokja gondolom az ember előbb vagy utóbb.
Akit amúgy az ember szeret vagy kíván, annak a számára nem számít, hogy hogy néz ki, csak tiszta és ápolt legyen. Szerintem.
Nekem csak hatranyom volt a korulmeteles miatt eletemben. Tobb baratnom idegenkedett tole, amikor megismerkedtunk, aztan utana lattak, hogy van is miert idegenkedni tole, nem elveztek ok se. Volt, akinek eleinte tetszett, hogy ilyen, gondoltak, hogy jo lesz, de miert lett volna jo....
Nem jo es kesz. Van, aki elegedett, en nem vagyok az. Es eddig egy no se volt oda erte.
8: Szerintem ez azt jelenti, hogy nem elvárása senkinek, hogy az legyen.
Ez biztos egy licensz, és egy az egyben csak lefordították magyarra a szoftvert. Amerikában szinte elvárás a körülmetéltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!