Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Mi az alap követelményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mi az alap követelményetek egy lánynál? Ha pl nem olyan nem járnátok vele. Kort is irjatok

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerény, őszinte legyen, ne csaljon meg és szeressen. 23
2009. dec. 16. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
szép legyen és kedves b+ szted mi?:D
2009. dec. 16. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyi, hogy ne legyen igénytelen meg bunkó és ami ezzel jár! A külső dolog meg hát, mindenkinek más az ízlése!

A Korhoz annyit, hogy 20 éves vagyok kicsivel több, mint 1,5 éve volt egy akkor 15 éves barátnőm! Most meg több, mint egy éve van egy 23 éves csodálatos barátnőm! Szerintem a kor egyáltalán nem számít! Csak tudni kell az idősebbnek(fiú) ésszel viselkedni, ha nagy a korkülönbség! Amugy meg ha beleszeretsz valakibe, gy igazán, akkor úgysem azt nézed, hogy milyen is valójában, az majd csak később derül ki! És remélhetőleg nem lesz kellemetlen meglepetés!

2009. dec. 16. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy feltétel van: bírjon elviselni. Mivel ilyen lány nem nagyon van (hosszabb távon), ezért sz*rban vagyok. :)
2009. dec. 16. 17:05
 5/8 anonim válasza:
ne legyen kényes allap nálam és hgoy kedves legyen ahogy mások irták :)
2009. dec. 16. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen büdös és fele akkora szemöldöke legyen mint kiszel tündének
2009. dec. 16. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
csinos legyen, nyelje le és szeresse az anált
2009. dec. 17. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tudjon főzni, sütni...(ezt egy pasi sem írja) ne legyen hárpia, a tobbit már leírták elottem! 23/L
2009. dec. 18. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!