Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Sokfelé olvasni olyasmiket, hogy pl. 16 éves gyereknek minden héten más csaja van. Én itt vagyok 18 évesen, és igazából még senkim sem volt, pedig már nagyon szeretnék egy barátnőt. Csak az a baj, hogy a legtöbb lányt az olyan fiúk érdeklik, akik nem is tisztelik őket. Engem az bosszant, hogy az ilyeneknek jutnak a jobbnál jobb nők, míg nekem és a hozzám hasonló fiúknak csak az ábrándozás marad, hogy de jó lenne végre egy barátnő, persze nem jön. Más meg csak úgy válogat. Mi erről a véleményetek?
2009. dec. 16. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok ilyen kérdés volt már... Erre most mit lehet mondani?

Erősen érdekelne, mennyire vagy kezdeményező típus, illetve erős egyéniség. Nem hiszem, hogy a legtöbb lánynak olyan pasi kell, aki lenézi őt... Olyan aki határozott, kezdeményező, jó a beszélőkéje, humoros, és van önbizalma... "vagány"... Ezekhez pedig - tinikorban főleg - gyakran párosul némi önteltség és esetleg egy olyan stílus, amibe beillik a "lenézés" ahogy Te mondod, vagy valami olyasmi. Ez nem a megnyerő dolgok közé sorolandó, csak csatolva kapja a fél.:) De többnyire nem végződik jól és nem tartós. Ellenben a határozottság, az erős egyéniség és a kisugárzás megfogja az embert, ilyenkor van az, hogy bár szemét a pasi, még esetleg nem hagyja el őt a nő egy darabig... Leginkább nem akarja észrevenni.

2009. dec. 16. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát azért ennél bonyolultabb, mint ahogy a kérdésben megfogalmaztad.

Nézd meg jobban az ilyen pasik tulajdonságait picit jobban, akik állításod szerint jobbnál jobb nőkkel járnak.

Le merném fogadni, hogy magabiztosak, van önbizalmuk, viccesek, pimaszak, tudnak szemkontaktust létesíteni stb. stb. Ja meg ilyen apróságok is, hogy nem görnyedve járnak, kihúzzák magukat, jó az illatuk...

2009. dec. 16. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
te se tiszteld akkor őket aztán neked is minden nap uj bulád
2009. dec. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!