Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli csajok! Ti mitől vagytok boldogok, ha mégsem vagytok párkapcsolatban?
Érdekes kérdés. Sose volt boldog kapcsolatom, hogy hiányozzon az amit nem ismerek?
Szerelmes voltam, de nem jó emberbe, vége lett annak a kapcsolatnak, olyan súlyos hibákban szenvedett hogy sokszori megbeszélés után ultimtumot adtam neki, nem engem választott.
Boldoggá tesz a családom nagyon jó a kapcsolatom velük. Az állataim (közhelynek hangzik mésgis rengeteg szeretetet tudnak adni). A sport, régóta csinálom már kedzdek tényleg jó lenni benne. A kirándulások erdőjárás, alkalmi kikapcsolódások, barlangászat, lovaglás, lőtér.
Meg a barátaim, elmegyünk beülünk valahová és vegigdumálunk pár órát. Nekem ez tökéletes.
A munkahelyem is jó, remek légkörrel, meg sok itthoni hobbim van, olvasás, rajzolás, konyhában is stívesen próbálok ki új és különleges sütirecepteket. Teljesnek érzem magam és elégedett vagyok az életemmel.
A párkapcsolat fontos része az ember életének de nem az egyetlen, legalábbis szerintem. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél magaddal kell rendbejönnöd. És ez alatt nem a most divatos " ki kell élni magad" szöveget értem.
A pasikkal meg úgy vagyok hogy nem siettetem a dolgot, most nem kell senki majd egy-két év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!