Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem tetszik a prostilátogatás, akkor mit tanácsolnának ezeknek a férfiaknak?
29-es vagyok. De ha egy szerencsétlen férfit annyira frusztrál a magassága van megoldás.
Vagy ez már túl nagy "áldozat" a boldogságért?
De megint csak a kifogás...aki prostizni jár annak úgysem lesz normális barátnője, szóval nem mindegy mit gondolunk mi nők?
A 30-as hozzászólással nem tudom mi a bajotok.
Az a baj, hogy minden férfi agya a dugásra, erőszakra, drogozásra korlátozódik, ezért sem vagytok képesek felfogni ezeknél komplexebb dolgot.
".aki prostizni jár annak úgysem lesz normális barátnője"
Ezt honnan tudod?
"A 30-as hozzászólással nem tudom mi a bajotok."
Csak annyi, hogy egy állat! Semmi több.
"A legnagyobb gond hogy ezeknek a nőknek fogalmuk nincs hogy valaki miért megy prostihoz... és arról se hogy pontosan mit történik ott... Ahelyett hogy megismernék azt a világot csak a beszólogatás megy.."
...és ezek a nők mégis hogyan ismernék meg azt a világot?"
Jól lepontoztatok, pedig szerintem én voltam az egyetlen, aki vette a fáradtságot és próbálta körüljárni a dolgot, nem vagdalkoztam. Na mindegy. Azért én is felvetettem pár dolgot a válaszaimban, persze választ nem kaptam rá :)
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!