Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a Szerelem, szex ennyi rosszindulatú válaszoló?

Azért mert már bele vannak sokan fásulva a sablon kérdésekbe.
Lehetek-e terhes, ha a buszon mellém ült egy szőke férfi?
Vagy elég nagy-e a farkam? Miért nincs csajom....és ezek egy nap 52-szer.

Én azt imádom az oldalon (kérdést nem teszek, csak válaszolok) hogy mindig normális korrekt választ adok és erre megsértődik a sok kis tini és le vagyok azonnal pontozva...:D Pedig én úgy érzem h sosem bántottam meg senkit, arról meg nem tehetek, hogy nem mindig értek egyet a kérdezővel, ő megsértődik és lepontoz.
Csak egy pl.: volt egy olyan kérdés - állítólag - egy anyuka tette fel, hogy elengedje e a 15 éves lányát buliba és h ő nagyon bízik benne h nem csinálna semmit...erre én csak annyit írtam, h engem anno nem engedtek, sőt 18 éves koromig nem (ennek a mai napig hálás vagyok, ha körbe nézek most ezen a korosztályon) és ha ma elmegyek egy buliba mit látok?! Mindenhol 15 éves, rbancnak öltöző tinik vannak matarészegen és hasonlók...így én nem engedném el a saját lányom 15 évesen. Erre jól lelettem pontozva, sőt privát anyázós üziket is kaptam, hogy milyen prűd vagyok, holott csak félteném a gyerekem ennyi idősen....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!