Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajozásba mi számit jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozásba mi számit jobban a kinézet vagy a szöveg?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 20:53
1 2
 11/12 PoundCake ***** válasza:
Pénz tesó sajnos...Tapasztalatból mondom neked.Elmentünk belvárosba,csehóval kezdtünk ott volt egy kis alapozás,voltak lányok is,haverjaim lányismerősei.Nem is ismertük egymást.Több pénzt vittem aznap magammal mint szoktam,nem szeretnék kitérni az anyagiakra csak annyit árulok el hogy vastagabb volt a zsebem 150nél...Oda került a sor hogy Én álljam a kört.Pultnál kikértem az italokat,pénz elő,főleg nagy címletek voltak nálam egyik csaj aki velünk volt kiszúrta hogy épp dőzsölöm aztán egész éjjel fűzögetett engem meg próbálkozott.Azt hitte hülye vagyok és majd bedőlök neki,egész este közömbösen álltam hozzá aztán mikor elköszöntünk mondtam hogy pacsi cigány :DD Ott vehette észre hogy ez most nem jött be neki.A pénzt nem kaptam,még csak nem is nyertem,munkából szereztem,igen Én dolgoztam érte :)
2014. márc. 20. 21:57
 12/12 anonim ***** válasza:
hát sokat..tudod az első benyomás
2014. márc. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!