Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányok nektek milyen érzés az, hogy semelyik fiú sem megy oda hozzátok, nem közeledik felétek?
Figyelt kérdés
Ugye átérzitek azt, hogy nem csak az átlagos fiúk vannak letojva? Mit éreztek? Mi miatt lehettek elkerülve?2014. márc. 20. 19:40
11/14 anonim válasza:
Nem volt vele gondom, azzal màr inkàbb, amikor egy rosszabbal léptek le:)
12/14 anonim válasza:
Nem másban keresem a hibát. Nekem kell jobbnak lennem. Meglehet azért nem közelednek, mert nem mosolygok, nem tűnök társaságinak, és talán "hagyjálbékén" kisugárzásom van.
13/14 anonim válasza:
Semmi különös, már megszoktam, hogy az emberek többsége levegőnek néz. Igazából nem is mozgok sok olyan helyen, ahol ismerkedni lehetne, ezért sem jött eddig össze, na meg még fiatal is vagyok, szóval nem aggódom:-)
14/14 anonim válasza:
Borzasztó,attól félek egyszer bekattanok és tömeggyilkos leszek,néha akkora gyűlölet fog el a szép nőktől,meg a szép arcú férfiaktól is,mert biztos nem jönnék be nekik,vagy észre sem vennének.
Mint ahogy a 4-es írta,úgy érzek.Néha depreszív kedvem van napokig az arcom miatt,főleg ha látok fotót magamról.
A nők nagy részét kerülöm,nem bírom a szép embereket magam körül.27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!