Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haverkodás egy ilyen exszel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverkodás egy ilyen exszel?

Figyelt kérdés
a volt barátommal, akivel elsők voltunk egymásnak, kicsit csúnyán ért véget a dolog... én szakítottam vele egy másik srác miatt, és szakítás után néha még dumáltunk, mert haverkodni akartunk, de odáig fajult, hogy szidtuk egymást, sőt én a családját is (nem volt jó kapcsolatom a családjával, főleg amiért szakítás után facen csúnyán kiosztottak). már eltelt több, mint fél év, hogy nem beszéltünk, és már biztosan nem érzünk semmit egymás iránt. van egy másik exem, vele jóban vagyok, pedig nagyon szerelmesek voltunk. most eszembe jutott, hogy jóban lehetnék az elsővel is. mit gondoltok? ráírjak, vagy inkább ne?
2014. márc. 20. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Az exet,azért hívják exnek,mert az már egy kis darab a múltból... ha úgy gondolod,hogy akarod tartani vele a kapcsolatot,akk hajrá :) Ezt neked kell eldöntened :)
2014. márc. 20. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szidalmazásig fajult akkor lehet hagynod kéne.
2014. márc. 20. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább ne.
2014. márc. 20. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már több mint fél év után megfordul a fejedben, hogy jóban kéne lenned vele, akkor te bizony még mindig érzel valamit iránta. Ezt jó lenne ha magadnak is bevallanád. Ez alapján döntsd el.
2014. márc. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!