Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valamilyen utalás volt?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy fiúval facebookon. Írtam neki,hogy egy ideig nem leszek fent mert fürdök.Kis idő múlva kérdezte hogy megfürödtél?Én pedig pont akkor lettem kész,szóval visszaírtam neki.Erre ő azt írta:
,,És milyen volt?:) "
Ez flört volt vagy csak rémeket látok?:D
2014. márc. 20. 17:38
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez inkább afféle "Szeretném valamivel továbbvinni a beszélgetést, de semmi nem jut eszembe, ezért ilyen banális ostobaságokat kérdezgetek" kérdés volt.
5/8 anonim válasza:
Tán nem flört volt az egész beszélgetés már előtte is?
7/8 anonim válasza:
Ez annyira ismerős, exem is így kezdte. :DDD Én kicsit hülye kérdésnek tartottam, de ez nálunk már a flörtöt jelentette.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak 2x kérdezte meg
2014. márc. 22. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!