Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csóró minden lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csóró minden lány?

Figyelt kérdés
Főleg a szépekre gondolok.. szinte mindegyik csaj csóró, egy doboz cigit nem tudnak venni maguknak..kevés ruhájuk van, az is pl a new yorkerből stb..
2014. márc. 20. 16:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bunkó!
2014. márc. 20. 17:04
 12/18 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

ha a turkálóból öltözik engem az se zavar

nem egy számító ribizli vagyok hogy ezzel foglalkozzak

legyen ápolt, tiszta értelmes és legyen lelke

ehhez egyikhez sem kell pénz

de ha neked olyan igényeid vannak hogy többe kerüljön a lány öltözéke mint egy átlag család jövedelme nem is tudom kettőnk közt ki a hülye

2014. márc. 20. 17:17
 13/18 A kérdező kommentje:
A New Yorkerrel csak az a bajom, hogy gagyi, és semmi stílus. És nem nem azt várom, hogy a csaj tartson el, csak mikor én elviszem őt moziba,étterembe,starbucks, stb egy nap ráköltök 20k-t, és másnap annyit mond, h én nem foglalkozok vele, akkor felmerül bennem ez a kérdés. Egyébként meg igaza van a 6-os válaszolónak.. Én Németországban éltem sokáig, és most hazajöttem. Csak megdöbbentett a valóság. Ennyi.
2014. márc. 20. 18:03
 14/18 anonim ***** válasza:
az hogy rá költesz,és utána azt mondja nem foglalkozol vele, akkor a csajjal van probléma! De ebből,hogy a francba következik a kérdésed? A stílus meg nem attól függ ,ki honnan öltözködik,mert ha turkálóból,akkor is lehet stílusos.
2014. márc. 20. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a New Yorker gagyi, de magyar viszonylatban még még ez sem éppen a megfizethető kategória nagyon sokaknak.

Az, hogy egy lányra ráköltesz tízezreket, még nem jelenti azt, hogy foglalkozol vele. Az érdeklődés, odafigyelés többet ér, mint bármi drága program vagy tárgy - számomra legalábbis.

Hát meg azért a Németországban és a Magyarországon élők anyagi helyzete között valóban van egy "enyhe" különbség (az emberek nagyon kis százalékát nem tekintve)...

2014. márc. 20. 18:38
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Magyarország egy hitvány utánzata annak amilyennek egy országnak lennie kellene.

Külföldön mi van? Márkás cuccok, jó alapanyagokból készült ételek, vicces műsorok, rengeteg animációs cucc, értelmes politikusok meg minden.

Itt? Kínai, túrkáló, Lidl, szenny élelmiszerek, alkoholisták, csövesek, Saskabaré, vidámvasárnap, mszp-fidesz, Kern András, Fábri Show, Fradi meg Újpest, megasztár, nagyon gagyi "Kortárs" írók, rossz oktatás és egészségügy, irigymirigy, cigók... Magyarország a GAGYI hazája.

2014. márc. 20. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem meg a szép csajok mind gazdagok...szinte az összesnek iphoneja meg airmaxe van...
2014. júl. 13. 10:47
 18/18 anonim válasza:

Én is élltem kint külföldön sose láttam anyi rusnya embert pedig jóléti ország.

Én is volt hogy minden nap sminkeltem még a boltba is húsz kenceficém volt.

Azt elég szépen néztem ki stb.

Ahoz pénz is kell hogy az ember fentartsa azt, egyre drágább mindenhol a lakhatás, az élelmiszer.

Nemhogy még ilyen rucika olyan fodrász, ilyen kozmetikushoz járj kozmetikumok sminkeljen a csaj stb.

Ha itt is havi 1 millió lenne a fizetés könyebb lenne finnanszirozni de hozzá teszem külföldön se anyi :D

Szezonba lehet 600 ezret max 700 at össze kaparni nem kell álomvilágba éllni jó kaki német kajákkal.

Kiváncsi lennék rád biztos egy hónapba 10 ezer eurót keresel hogy ekkora szád van és tuti ki vagy gyurva 2 plasztikai műtéted volt és tökéletes vagy.

Meg jaguár kocsival jársz meg gondolom saját lakásod van, mert ha nem és albiba laksz akkor megsúgom te is csóró vagy ;)

2024. aug. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!