Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mért almodok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mért almodok még rola? Mert nem tudom elfeljteni?

Figyelt kérdés

BOCSI HA HOSSZU ES HA NEM IRTAM JÓL!! : )

Van egy gyerek aki megkerdezte a suliban ha lennek e a baratnoje, velem nagyon kedves volt es nem volt semmi bajom vele, igy hat igen-t mondtam ..de olyan hogy megfogtuk egymas kezet vagy ilyesmi nem volt, csak mindig melettem volt (mert mindketten szegyenlosek voltunk)

Anyameknak kikelet jonniuk kulfoldre igy hat nekem is elkelet jonnom, annak elenere hogy nem akartam.

De azert igy elvoltam mivel uj vilag meg minden :) ..aztan eltelt az ido..elkezdodot a masik év de nekem már nagyon nagy homvagyam lett ..anyamnak mindig csak a fulebe kiabaltam hogy nem akarok itt leni , haza akarok menni, mert rossz itt nekem, es hogy magyarban vanak a barataim is ,es hat anyamek lattak hogy nap mint nap szomorú vagyok ,igy hát haza mentunk , en mar alig vartam ..de nem o miata vagy hogy lassam ,jó talan erdekelt mi tortent vele, de igy nem nagyon erdekelt hogy most mivan a baratomal..!

Haza mentem ..Tok jóóó volt :D

sulit is elkezdtem ..de nem változot meg a kapcsolat h tovabb haladjunk hanem megvoltam nelkule is, vagy is hat nem foglalkoztam vele, de nem sokaig jartam suliba mert kirugtak, amugy is nekem akkor mas tetszet!!

Osszesen 6 hónapig voltam magyarban aztan vissza jottunk mert mindenki rajott hogy hogyha ott vagyunk jobban megelunk!

igymá 3.eve vagyok itt kulfoldon azotta!!

..és nem tudom hogy most mert gondolok arra a fiura ujra , hisz már eltelt tobb ido , es engem eddig nem is erdekelt es most is mas valaki tetszik akivel most jarok is.

Na szoval es ma tobbszor van olyan hogy rola almodom ..pedig nem is szoktam semmirol sem almodni ..de az almomban vele vagyok , egyut setalunk, es nem tudom hogy irjam le de mintha amikor almomban megérintem olyan mintha teleg érezném ott ,mintha mindig is itt volt volna meletem! :)

Dehat hogy lehet ez hogy mással járok es megis róla almodom tobbszor is ..es olyan jó kedvem van amikor rola almodom, meg a tobbiek is kerdeztek hogy mert van ilyen jó kedvem! es amikor rola almodom nem akarok felkelni mert mintha..."nem is tom" :D

Es most haza akarok meni magyarba egy kiss idore szuleim nelkul ..es most hogy tobbet gondolok rá homvágyam lett! :(

#HOMVAGY
2014. márc. 19. 22:26
 1/1 PearlDiver ***** válasza:

Azért álmodsz róla, mert szinte költőien egyszerű és tiszta lehetett ez a kapcsolat, és nyilván nagyon megérintett téged.

Az álmok nem egyértelmű jelek valami valós történésre nézve, de persze érdemes rajtuk elgondolkodni.

Még azért érdekelne, hogy akivel most jársz, ő mit jelent neked? Szerelmes vagy?

2014. márc. 24. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!