Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos, hogy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy jól csókoljon, jó legyen a szex akivel ismerkedsz? Mennyire befolyásol a párválasztásban?

Figyelt kérdés
Írd oda légyszi, hogy milyen nemű vagy és hány éves. :)
2014. márc. 19. 21:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha "kiválasztod" és kiderül, hogy nem jó vele vagy előzővel jobb akkor az elég rossz...
2014. máj. 1. 08:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy kimondottan a majdani összejövés céljával kezdjek el ismerkedni valakivel. Nálam ha már szerelmes vagyok, akkor jön a vágy arra, hogy a kiszemeltemmel lehessek, de sosem akartam tudatos lépéseket tenni annak érdekében, hogy szerelembe essek. Ezért aztán jóformán lehetetlen, hogy ne élvezzem a csókot és a szexet a partnerrel. Eleinte. Hogy a rózsaszín köd széjjeloszlása után mi következik, az más kérdés, akkor értelemszerűen megnő a technika szerepe.
2014. máj. 30. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:

11: Mért lenne rossz?

Rossz csók, rossz szex nem létezik. Ez csak fantazmagória.

Ha valami nem jól esik, amit csinál, megkéred, ne csinálja. Ha valami hiányzik, amit nem csinál, megkéred, hogy csinálja. Ha nem megy neki jól, akkor gyakoroltok.

Ha valakit "kiválasztasz", akkor minden élvezet vele, mennybe jutsz, ha csak rád néz, ha csak megérinti az arcod az ujjbegyével.

Miből származhat akkor az a rossz, amitől tartasz?

2014. máj. 30. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
12: Igen, én is így vagyok vele. Én vagyok a 2 másik 68%-os is.
2014. máj. 30. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos! Mármint egy darabig azt hittem, hogy nem is lehet rosszul csókolni, aztán egy pasi rádöbbentett, hogy mégis, és az nekem elég kiábrándító volt, kifejezetten kellemetlen élmény.

19/L

2014. jún. 1. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:

El nem tudom képzelni, milyen az, amikor vki rosszul csókol... mondjuk csak egy emberrel csókolóztam egész életemben, szóval túl sok viszonyítási alapom nincs. De amúgy azt mondanám, ezek fontosak nekem, de ha emberileg tud annyi pluszt adni, akkor megpróbálkoznék az illetővel, és megnézném, hogy hajlandó-e tanulni, fejlődni. Úgy gondolom, hogy azért mindkét dolog jobbára tanulható (jó, persze, vannak kivételek szex terén). Ha viszont nem látok fejlődést egy idő után, akkor hagynám. Több évig biztos nem nyúznám, ha látnám 1-2 hónap alatt, hogy veszett a dolog.

(az megint más kérdés, hogyha már több éve együtt vagyunk, és egészségügyi okokból romlik meg a szex, azt megérteném már)

26N

2016. máj. 18. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!