Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek borotváljam a pun*imat?
Túl azon, hogy nem tudom, mi köze van az intim szőrzetnek a valláshoz..., vagy talán mégis... :) A Biblia sehol nem mondja, hogy nem borotválhatod le a puncidról a szőrt, de a muszlim nők vallási okokból eltávolítják intim szőrzetüket. Szüleid napi vizit keretében ellenőrzik, hogy megvan-e még a szőrzeted? Ez elég képtelenül hangzik... :) Aztán feltűnt a kérdésedben, hogy sosem borotváltad. Ezzel együtt azt állítod, kényelmesebbnek gondolod. Miből, vagy honnan veszed ezt?
Egy szó, mint száz..., borotváld le! Tapasztald meg, hogy megvágod Magad, hogy kipirosodik, kipattogzik, begyullad a bőröd, hogy szúr, ég és viszket, ahogy a szőrzet nő vissza, tapasztalj meg egy kellemetlen hüvelyi fertőzést. De utána ne gyere GYK-ra panaszkodni, mert én (is) előre szóltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!