Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan érzitek ezt?
Egyenlőnek tartjátok magatokat a férfiakkal vagy alárendeltnek?A férfiak irányítják a társadalmat szerintetek?Ér titeket bármilyen hátrány azért,mert nők vagytok?
Vagy épp ellenkezőleg,előnynek gondoljátok azt,hogy nőnek születtetek?
Se nem előny, se nem hátrány. Nekem jó így. Ha férfi lennék, gondolom az is jó lenne. (Mármint ha eleve annak születtem volna.) Egyenlőnek tartom magam.
A világot jelenleg úgy sejtem, férfiak irányítják. Mármint konkrétan X számú férfi, nem a férfiak, úgy általában. A legtöbb vezető férfi, de ez nem a férfiak hibája, vannak női vezetők is, csak kevesebben, mert a nők többsége alapból nem ilyen beállítottságú.
Fiatalabb korban amúgy meg nem a férfiak vagy a fiúk nézik le azt a lányt, aki nem tipikusan lányos viselkedésű vagy nem lányos dolgokkal foglalkozik, hanem a lányok, mert fiatalabb korában egy lány a lányokkal szocializálódik, szóval sok mindenhez a férfiaknak nincs is közük, a lányok dumálják tele egymás fejét baromságokkal. Még korábban pedig az anyukák nevelik beléjük a hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!