Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire változékonyak?
Egy lányon egyszer észrevettem, hogy "úgy" néz rám. Aztán még keresett is. De buliban mintha nem érdekelné, hogy lelépek köszönés nélkül, vagy hogy ő tenné ezt meg. Utána úgy láttam, barátként tekint rám, később meg azt, hogy mintha kezdene elege lenni belőlem. Majd amikor összefutottunk, ismét olyan aranyos mosolygás, mint aki tényleg örülne nekem.
Összefoglalva, egyszer olyan, mintha arra várna, hogy ágyba vigyem, máskor meg olyan, mintha totál nem érdekelné, hogy élek vagy halok...
Nagyon. Én túlságosan is. Nem is csodálkozom rajta, ha egyedül maradok.
Neked azt javaslom, hogy addig ne legyél biztos semmiben, amíg egyértelműen le nem tisztáztad a lánnyal, hogy mit is akar pontosan. Szoktatok beszélgetni? Legközelebb hívd el egy találkozóra. Akkor sok minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!