Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a lányoknak az úgynevezett mackós alkatú hapsik?
#11 te itt most beképzelsz olyasmiket amiről szó se volt. Nem kell összejönnöd senkivel akivel nem akarsz. Ilyen személyiségű hülye pitsával akkor se jönnék össze, hogy ha az utolsó lenne a földön. Nem lehetsz a kommentjeid STÍLUSA alapján akkora főnyeremény, mint szeretnéd hinni.
De egy dolog, hogy Te mit hiszel és más dolog, hogy ettől még másnak lehet olyan párja és az, hogy összeillenek-e, nem a külsőtől függ. Látszik, hogy felszínes vagy. Amúgy itt ki akarta magát rátukmálni akárkire is? O.o
Ló**szt jönnek be a nőknek,aki azt mondja,hogy bejönnek az egy álszent.
Én is macis vagyok 190 cm és 102 kg,van izom is,de megmaradt egy kis has is és nem vagyok lomha sem.Minden lánynak a kis cingár ratyi kinézetű páva kölykök jönnek be,akikre ha jön egy szél elfújja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!